Hvem er Sigurd Tegnestue?

Her på siden kan du læse mere om, hvem jeg er, og hvorfor jeg har startet Sigurd Tegnestue.

omsigurd

Sigurd Schjødt Thorsen

Indehaver af Sigurd Tegnestue

Lidt om Sigurd Tegnestue og min baggrund

Sigurd Tegnestue startede den gang jeg studerede til bygningskonstruktør. En dag opstod der en mulighed for at lave en hurtig tegning i kvarteret på Østerbro i København hvor jeg voksede op. Det var startskuddet der satte gang i Sigurd Tegnestue. Siden hen begyndte jeg stille og roligt at få bygget samarbejder op med mindre tømrevirksomheder, der en gang i mellem fik kunder, der havde brug for hjælp til ansøgninger og tegningsmateriale hos diverse kommuner.

Siden starten er jeg blevet færdiguddannet bygningskonstruktør og Sigurd Tegnestue har vokset sig større og er nu mit fuldtidsjob med fast kontor i Skibhuskvarteret i Odense og jeg har udført støre og mindre opgaver for både private og erhverv i hele landet.

sigurd

Kontakt mig for at høre mere om dine muligheder